nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Harper Seven Beckham a legstílusosabb celebgyerek

Harper Seven Beckham a legstílusosabb celebgyerek

Beckhamék lánya egyéves korára maga mögé utasította a teljes világhírű gyereksereget.
NLCafé
f Ajánlom

Harper Seven Beckham a legstílusosabb celebgyerekA cuki Harper Seven, akiről édesanyja már egy táskát is elnevezett, július 10-én ünnepelte az első születésnapját, és ez alkalomból egy olyan ajándékot is kapott, aminek a jelentőségét ő maga ugyan még nem fogja fel, a szülei viszont vélhetőleg büszkék rá. 

Nagy-Britannia egyik legjelentősebb babaholmikat forgalmazó cége, a My1stYears internetes oldalán megszavaztatta, hogy kik a világ legstílusosabb celebgyerekei. A legtöbb voksot – az összes szavazat közel egyharmadát – Harper Seven Beckham kapta, második lett Amanda Holden brit médiaszemélyiség lánya, Holly Rose, míg a harmadik helyet Beyoncé és Jay Z kislánya, Blue Ivy szerezte meg. A címet évekig birtokló Suri Cruise idén csak a hatodik helyen végzett.

A cég egyébként két hónappal ezelőtt a Facebookon közzétett nyílt levélben kérte fel Harper Sevent arra, hogy legyen a márka arca. „A szüleid mindketten divatikonok, ezért semmi okod rá, hogy ne kezdd meg a saját karriered a divatvilágban, már ilyen fiatalon. Amióta nem egész egy éve feltűntél a nyilvánosság előtt, tudjuk, hogy kifogástalan a stílusod és az ízlésed. Épp ezért te vagy az első számú választottunk” – írták. A megkeresésre azonban azóta sem érkezett válasz a Beckham családtól.

Megosztás Facebookon