Aktuális

“Pont olyan a képen, amilyen lenni szokott!”

Az egyéves Amiráé az ország legszélesebb mosolya. Olyannyira belopta magát olvasóink szívébe, hogy ő kapta TOP 100 Mosoly szavazásunkon a legtöbb voksot. A büszke apukát kérdeztük, mi áll a kép hátterében.

„Pont olyan a képen, amilyen lenni szokott!”Egy cuki baba, az egyéves Amira vitte a pálmát 341 szavazattal a Nők Lapja Café mosolykereső voksolásán. „Egy családi kiránduláson, Svájcban készült a fotó még májusban” – mondja Halasi Sándor, a kislány apukája a Nők Lapja Cafénak.

A család Szigethalmon él, Amira pedig az első baba a családban. A Halasi család szeret kirándulni, és ahogy az lenni szokott, nagyon sok kép készült már a kislányról. A családi kupaktanács azért ezt a fotót választotta, mert ezen pont olyan mosolygós, amilyen lenni szokott. „Ezen a képen a legszélesebb a mosolya, látszik, hogy jól érzi magát. Sokan dicsérik, barátok, rokonok a kislányunkat, milyen aranyos. Ezért mertünk benevezni, és persze kíváncsiak voltunk, mit szólnak hozzá az ismeretlenek” – tette hozzá a büszke édesapa.

Sokan gratuláltak az ismerősök közül, a család nagyon örül, hogy sikerült egy jó fotót választani, ami másoknak is tetszett.

A család már nagyon várta az eredményt, folyamatosan nézték a Nők Lapja Cafét. „A húgom ébren maradt éjfélig, csak hogy minél hamarabb lássa – mondta Amira édesanyja, Anna. Az esetek 90 százalékában valóban ilyen vidám, jókedvű baba, néha kicsit hisztis, de annyi belefér!”

A kis Amira és családja egy jól megérdemelt nyaralással ünnepli, hogy az egyéves csöppségé lett a Nők Lapja Café szavazásán az ország legszélesebb mosolya!

Nézd meg, kiknek a mosolya olvasztotta még meg olvasóink szívét TOP 100 szavazásunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top