Aktuális

Ő lett a legcsúnyább kutya

Kiválasztották – és a ceremónia végén meg is koronázták – a világ legrondább kutyáját. 29 eb indult el a fura versenyen.

Ő lett a világ legcsúnyább kutyájaPapírja van arról, hogy csúnya

Kaliforniában rendezték meg a „világ legrondább kutyája” elnevezésű versenyt. A Telegraph beszámolója szerint huszonkilencen jutottak be a legjobbak közé, ám végül csak egy nyerhetett, méghozzá a Mugly névre keresztelt brit kutya.

A nyolcéves négylábúnak még papírja is van a „csúnyaságáról”, ám ezt gazdáját egyáltalán nem zavarja. „Ő egy elképesztően, kedves, türelmes és érzékeny kutya. Nagyon büszke vagyok rá… Csak azon aggódom, hogy jól viselje a repülőutat vissza Angliába, mert eléggé sokat betegeskedik mostanában” – mondta a kutya gazdája, Bev Nicholson.

Interneten kerestek neki feleséget

A győztes 1000 dolláros jutalmat nyert és egy fotózást. Ennek azonban a sokszorosát költi kedvencére a büszke gazda. 2011 tavaszán Mugly képe egy esküvő miatt járta be a világot. Akkor Nicholson hatmillió forintnyi fontot költött el arra, hogy ebét összeadja Lolával, a yorkshire terrierrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top