Aktuális

Like, videófeltöltés és toplista: megújul a Nők Lapja Café Fóruma

Megújul a Nők Lapja Café fóruma! Kedden már az új oldal fogad, videót tölthetsz fel, toplistákat böngészhetsz és értékelheted mások hozzászólásait!

Örömhírünk van: egy megújult, továbbfejlesztett fórum vár benneteket keddtől a Nők Lapja Cafén! Természetesen minden eddigi funkció megmarad, a változások csak pluszok, további lehetőségek, hogy még sokoldalúbban használhassátok a fórumot. És megsúgjuk: ez a fejlesztés már a Nők Lapja Café hamarosan látható teljes megújulásának előfutára!

Like, videófeltöltés és toplista: megújul a Nők Lapja Café Fóruma

 

Nézzük, milyen új funkciókat használhattok!

Kereső: A topikok hozzászólásai között is tudsz majd keresni! A találati listában minden fajta tartalom megjelenik, külön a topikcímek, a hozzászólások és a felhasználónevek.

Értékelés (avagy like-olás): Ez a Nők Lapja Café Fórumának saját, önálló értékelési rendszere, akkor tudod használni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy. Csak pozitív értékelés adható, egy felhasználó egy topikot/hozzászólást csak egyszer értékelhet. Ennek előfeltétele: az elmúlt egy hónapban hozzászóltak a topikhoz, illetve a hozzászólás egy hónapnál nem régebbi, még nem értékelted és nem zárt.

Toplisták: Az értékelések szerint legnépszerűbb témákat, hozzászólásokat megjelenítő felületek, így például Fórum topik toplista, Fórum hozzászólás toplista, Topik hozzászólás toplista, Rovat topik toplista, Rovat hozzászólás toplista, Felhasználó toplista.

Topikjaid és hozzászólásaid értékelése: Az adatlapodon meg tudod nézni, hogy az általad indított topikok és a hozzászólásaid mekkora tetszést arattak. Barátaid toplistáit is megtekintheted.

Friss topikok kiemelése a fórum nyitóoldalán: Elérheted az újonnan indult topikok teljes listáját.

Avatar: A profiloldaladon feltöltheted az avatarképedet, ami a hozzászólásaid mellett fog megjelenni (és megegyezik a profilképeddel).

Aláírás: Megadhatod, hogy milyen aláírás jelenjen meg a hozzászólásaid alatt.

Videó feltöltése: egyszerű URL megadásával lehetőséged nyílik videófeltöltésére.

Az új funkciók hamarosan elérhetők, várjuk majd visszajelzéseiteket, pozitívat, negatívat egyaránt, hogy igényeitek szerint tudjuk tovább csiszolni rajtuk. Kellemes fórumozást kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top