Aktuális

Bosszú az exen – foghúzás, hajvágás, kocsialázás

Bosszút állni nem szép dolog, de valljuk be, néha bizony jólesik. Csajokat és pasikat kérdeztünk: a csonkítástól a "puha pöcsig" minden szóba került.

Pénisztől a puzzle-ig - hogy állunk bosszút a volt kedvesünkön?Megdöbbentő hír volt a közelmúltban, miszerint egytől egyig kihúzta volt pasija fogait egy lengyel fogorvosnő a Daily Mail beszámolója szerint. A 45 éves Marek Olszewski még nem sejtette, mekkora hibát követ el azzal, hogy a volt csajához kért időpontot, amikor elkezdett fájni a foga. Anna Mackowiak, a fogorvos exbarátnő elkábította volt kedvesét, ahogy azt kell, aztán szépen sorban kihúzta a fogait.
„Próbáltam profi lenni, és nem belekeverni az érzelmeket, de ahogy ott láttam feküdni, csak arra tudtam gondolni, micsoda egy szemétláda” – mondta a fogorvosnő.

Aztán, mint aki jól végezte dolgát, bekötözte a volt pasija fejét, és hazaküldte. A férfinek ugyan már az ébredés után feltűnt, hogy valami nem stimmel, de a nő megnyugtatta, hogy majd ha elmúlik az érzéstelenítő hatása, minden rendben lesz. Aztán amikor a pasi hazaért és belenézett a tükörbe, rájött, hogy semmi sincs rendben… El lehet képzelni, mennyire kiakadt, főleg akkor, amikor a jelenlegi barátnője kidobta, mert nem akart olyan pasival randizgatni, akinek nincs egyetlen foga sem.
A 34 éves fogorvosnő persze nem ússza meg büntetlenül – akár 3 év börtön is kaphat a bosszú eme egészen speciális fajtájáért.

Édes a bosszú?

És vajon hogyan állunk bosszút, mi magyarok? Kutatók is foglalkoznak vele, miért olyan jó bosszút állni, valójában mit érzünk, ha revánsot vehetünk a volt pasinkon, csajunkon. Mindenkinek más a módszere, és akár „civil”, akár „celeb” – széles skálán mozog a feldühödött szeretők fantáziája. Kis kutatásunkból az is kiderül, hogy legtöbbször akkor büntetünk, ha rútul megcsalnak.

P… p…

Bosszú az exen - foghúzás, hajvágás, kocsialázásA munkahelyi viszonyoknak – persze lehetnek kivételek – általában rossz a vége. „Még az előző munkahelyemen történt, tipikus eset: az egyébként házas főnökömnek éveken át viszonya volt egy kolléganőmmel, aki még el is hitte, hogy elválik a kedvéért – kezd a sztoriba Szilvi. – A kolléganőm, amikor leesett neki, hogy ez a pasi bizony nem válik, elvesztette a fejét.” Az említett munkatársnő követte a főnököt, és amíg a pasi egy fontos tárgyaláson ült Budapest belvárosában, a lakáskulcsával hatalmas betűkkel, jól olvashatóan belevéste az autója motorháztetőjébe, hogy „puha pöcs”. „Még a cég garázsáig elvezette az autót a főnököm, aztán taxival járt egy darabig, de aznap délután titokban jártak le a kollégák a garázsba röhögni a feliraton” – teszi hozzá nevetve Szilvi.
Úgy tűnik, a csajok a férfiak autóját tartják a legsebezhetőbb pontnak. „Én egyszer, miután a pasim telefonon szakított velem, egy hatalmas péniszt rajzoltam a motorháztetőre, ráadásul a legjobb rúzsommal, amit csak az autómosóban tudott lemosatni róla, remélem, jól körberöhögték” – mondta a Nők Lapja Cafénak Anita.

Alkalom szüli…

„Több mint 10 év után lépett le a pasim egy jóval fiatalabb csajjal, rohadt szarul esett, de próbáltam intelligensen hozzáállni” – magyarázza a Nők Lapja Cafénak Zsuzsa. A pasi kölcsönkérte a lánytól a kajakját, hogy elvihesse az új barátnőjét egy vízitúrára. „Miután elvitte, akkor vettem észre, hogy a pici dugót, ami a kajak végén van, nem adtam oda, és hát nem emeltem fel a telefont, hogy figyelmeztessem őket a bajra.” A szerelmespár szépen beevezett, és a kajak lassan elsüllyedt, a cuccaik pedig eláztak. „Nem vagyok bosszúálló típus, de bevallom, jólesett, hogy így rendezte az élet” – teszi hozzá nevetve a 28 éves Zsuzsa, aki azóta mindig kétszer ellenőrzi kajakozás előtt, eltette-e a dugót.

Övön aluli

Éva még most is szomorúan emlékszik vissza az igazán övön aluli bosszújára. „Én azt hittem, boldogan élünk, amikor egyszer csak becsengetett egy csaj, hogy fél éve Péterrel, az én Péteremmel jár, és engedjem végre el.” Az lett az eredmény, hogy végül „közös” Péter fogta magát és lelépett a csajjal. „Gondoltam, ha nekem fáj a szívem, neki is fájjon valami.” Éva bekamuzta, hogy klamídiás, és így az akkor már volt pasija kénytelen volt elmenni orvoshoz, aki egy pálcikát csúsztatott a hűtlen pasi péniszébe, ami nyilván nem okozott neki túl nagy örömöt.

Bosszú az exen - foghúzás, hajvágás, kocsialázásA hiányzó „láncszem”

András, amikor rájött, hogy többször megcsalta a barátnője, bosszút állt, de 10 év távlatából már ő is röhejesnek tartja az egészet. „Külföldön jártam egyetemre, kollégiumban laktam, ahogy az akkori barátnőm is. Miután szakítottunk, nem bírtam megállni, hogy ne lopózzak be a szobájába, ahol már hónapok óta rakta a 10 ezer darabos puzzle-jét. Fogtam egyetlen darabot és lehúztam a WC-n. Tudtam, hogy borzasztóan ki lesz akadva, ha a végére ér, de lejárt az ösztöndíjam, hazajöttem, így valójában nem tudom, mi lett a hatás” – magyarázza András.

A fodrászod tabu!

Soha ne kezdj ki a fodrászod pasijával, mert könnyen úgy járhatsz, mint Csilla. „Miután rámászott a pasimra egy buliban, ahol én nem voltam ott, és még a Facebookon is posztolta a közös partiképeket, volt pofája beülni a székembe” – meséli felháborodva Rita, aki egy kisvárosban fodrász. „Csilla bejött két nappal ezek után, mintha mi sem történt volna, én meg fogtam magam és a szép hosszú haját levágtam sokkal rövidebbre, mint amilyenre szerette volna” – meséli kicsit büszkén a Nők Lapja Cafénak a lány. Bele sem merünk gondolni, hogy mi lett volna, ha plasztikai sebész…

A pasik hallgatnak

Az általunk megkérdezett férfiak többsége azt állította, soha nem állt még bosszút senkin, nincs sztorija. Szóval két lehetőség van: mi, nők vérmes bosszúállók vagyunk, vagy a pasik egyszerűen nem szívesen beszélnek róla – akkor sem, ha bosszút álltak, és akkor sem, ha rajtuk vettek revánsot.

Veletek mi újság? Álltatok már bosszút?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top