Aktuális

Sztárok anyaszerepben

Vajon milyen anyák a sztárok? Nehéz megítélni. Nyomukban a bulvársajtóval nagyon kell ügyelniük a látszatra, ami persze nem mindig sikerül. Többet keresnek, jobban élnek, de ugyanúgy szeretik csemetéiket. Köztük is vannak jók és még jobbak. Most Angelina Jolie és Sandra Bullock a legjobbak: egy magazin kettőjüket választotta az Év Anyukájának, amiért pozitív példát mutatnak a világnak.

Sztárok anyaszerepbenSandra Bullock – Jöhet a második?

Hollywood egyik legfelkapottabb színésznőjének nincs szerencséje a férfiakkal. Házassága Jesse G. Jamesszel, az ügyeletes rosszfiúval, botrányos válással ért véget. Elmondása szerint azonban mindenért kárpótolja örökbefogadott fia, Louis. Családja is nagy örömmel fogadta a kis trónörököst: végre egy fiú a sok lány után. Nemrég felröppent a hír, hogy Louisnak kistestvére lesz, de ezt Sandra rögtön cáfolta. Ám az is lehet, hogy addig nem akarja nagydobra verni második gyerekének érkezését, amíg nem zárul le az örökbefogadási procedúra, ami Louisnál is hónapokig tartott.

Julia Roberts – Anyaszerep vagy karrier?

A családjáért gondolkodás nélkül feláldozta karrierjét a Micsoda nő! sztárja. Ám Hollywood nemrég még első számú favoritja mintha már bánná, hogy visszamondott számos filmfelkérést, köztük A szív bajnokait, amely Sandra Bullocknak meghozta az Oscart. Hófehérke szépséges, de gonosz mostohájaként, a nálunk is sikerrel vetített Tükröm, tükrömben ugyan megmutatta, hogy őt még korai lenne leírni, de most ennél is nagyobb almába haraphat: egy új filmben a legendás Meryl Streep lányát játszhatná – ha akarná. Talán ezért is költözött el otthonról, férjére, Danny Moderre hagyva három gyermeküket, hogy nyugodtan megfontolhassa: visszahódítsa-e első helyét a szakmában, vagy maradjon főállású édesanya, ahogy tervezte.

Sztárok anyaszerepbenMeryl Streep – Négy gyerek egy apától

Hatvanon túl is topon van, abszolút Oscar-rekorder: három begyűjtött díjjal és tizenhét jelöléssel. Sikerének, fiatalos külsejének titka: a betonbiztos családi háttér. Négy gyereket szült – három lányt és egy fiút –, ugyanazon apától, Don Gummer szobrászművésztől, akivel több mint harminc éve élnek harmonikus házasságban. Kerüli a nyilvánosságot, de ahol kötelező megjelenni, mint például az Oscar-díjkiosztó ünnepségeken, oda mostanában mindig elkíséri lányai közül valamelyik. Ketten már színésznők, a legidősebb, Mamie Gummer szakasztott mása világhírű mamájának, akivel Koltai Lajos Este című filmjében már együtt álltak a kamerák elé.

Sztárok anyaszerepbenAngelina Jolie – A világ legszebb tyúkanyója

Le a kalappal a „Brangelina” házaspár – azaz Angelina és Brad Pitt – előtt: övék a sztárvilág legnagyobb fészekalja. Hat gyerek nem semmi, ráadásul csak három saját, a másik három örökbefogadott, akiknek a szülőhazája Kambodzsa, Vietnam, illetve Etiópia. De a sztármama vér szerinti gyermekeinek sem az Egyesült Államokban adott életet, az elsőszülött Namíbiában, az édes kicsi ikrek pedig Franciaországban látták meg a napvilágot. Angelina nemrég azt nyilatkozta: korántsem szeret annyira dolgozni, mint régen, sokkal jobb anyának lenni, bár – tette hozzá – ő maga nyomába sem léphet a sajátjának, aki főállású mama volt, és csak a gyerekeivel
törődött.

Sztárok anyaszerepbenSarah Jessica Parker – Csak a filmben szingli

Sokan a való életben is egyedülállónak vélik a Szex és New York népszerű sztárját, annyira élethűen játssza a szerepét. Holott tizenöt éve él boldog házasságban Matthew Broderick színésszel. Mindene a férje és a három gyerekük, számára nem nyűg, hanem igazi kikapcsolódás a családi együttlét. Példás feleség és családanya. Legújabb filmjében – magyar címe: Nem tudom, hogy csinálja – elfoglalt üzletasszonyt játszik, aki képes megfelelni a családanyai és a szakmai elvárásoknak egyaránt.

Kate Winslet – álomotthon apa nélkül

A Titanic női főszerepe egyből a világsztárok közé emelte, mégsem szállt a fejébe a dicsőség. Angliában teremtett álomotthont családjának, egy mesés vidéki kúriában. Ám mire beköltöztek, férjével, Sam Mendes rendezővel megromlott a kapcsolata, és elváltak. Egyelőre egyedül neveli előző házasságából született lányát és Mendesszel közös kisfiukat.

 

A cikk nyomtatásban a Nők Lapja e heti számában jelent meg. 

Sztárok anyaszerepbenA legfrissebb szám tartalmából: 

  • „Nálunk a találkozás az anyák napja!”
  • Varró Dani: Misi és a fejlett öntudat
  • Sztárok anyaszerepben
  • Csúnyán beszél a gyerek
  • 3 fantasztikus recept igazi profiktól

Ha előfizetnél a lapra, itt és most megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top