Aktuális

Egész héten marad a szeszélyes, borongós idő

Napsütésre ne nagyon számítsunk, borongós, szomorkás időre annál inkább!

Felhős, szeles idő lesz a hétenErősen felhős, borult lesz az ég, hétfőn a déli országrészben itt-ott kisüthet a nap is. A Dunántúlon megerősödik a szél, a Kisalföldön pedig viharos, a késő esti óráktól 75-80 km/h-s széllökések lesznek az Országos Meteorológia Szolgálat figyelmeztetése szerint. Helyenként futó záporokra is számíthatunk, északkeleten zivatarok is kialakulhatnak.

Egész héten felhős, borongós időjárás lesz, kisebb záporokkal, zivatarokkal. Az oka egy Közép-Kelet-Európa felett örvénylő ciklon, amelyet nedves levegő tölt ki. Nagyon sok csapadék nem lesz, de marad a sok felhő.

Havas eső, hózápor sem kizárt kedden éjszaka vagy hajnalban az Észak-Dunántúl magasabban fekvő tájain. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9–15 fok között alakul. A hét második felében sem tisztul az ég, nagyobb eső sehol sem lesz, legfeljebb egy kis zápor keleten. A hétvégén 14–20 fok között alakul a nappali hőmérséklet, de sajnos kevés napsütésre számíthatunk. Feltámad a nyugatias szél, több helyen lesz eső, zápor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top