Aktuális

Orvul levágta a nők haját az ollós támadó

Fémes csattanás jelezte, amikor lecsapott az alattomos hajvágó. A férfi soha nem árulta el, mit kezdett a fürtökkel.

Johnny Depp az Ollókezű Edwardban
Johnny Depp az Ollókezű
Edwardban

Megtiltották egy angol férfinek, hogy nyilvános helyekre ollót vigyen magával, miután két mit sem sejtő nőnek vágta le a haját hátulról, írja Press Association nevű brit hírügynökség. Emellett három év közmunkára ítélték, mivel „súlyosan rombolta tettével az áldozatai önbizalmát, és időbe telik, mire kiheverik az ollós támadást”.

Az egyik nő 19 éves volt, és egy hétfő délutáni séta alatt azt vette észre, hogy egy idegen férfi követi. Elkezdte szaporázni a lépteit, de utolérték, és már csak annyit érzett, hogy hozzáérnek a hajához, majd egy fémes csattanást hallott. Amikor megfordult, meglátta a férfit, aki épp a földről vette fel a lány hajtincseit és az elejtett ollóját. A második áldozatára egy boltban csapott le, ahol a nő épp sampont akart magának venni.

„Nagyon bizarr ez az eset, ráadásul egyáltalán nem derült ki, miért vágta le idegen nők haját” – nyilatkozta egy nyomozó az ügyről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top