Aktuális

Jön a meleg a hosszú hétvégére

Nagyon nem mindegy, milyen idő lesz a hosszú hétvégén, amelyből idén szerencsére lesz bőven. Úgy tűnik, a márciusi ünnepi hétvégén minden adott lesz az idénynyitó kirándulásokhoz.
Többnyire száraz, napos időben bízhatunk
Többnyire száraz, napos időben bízhatunk

Többnyire száraz, napos időben bízhatunk, az esetleg megjelenő felhőkből említésre méltó csapadék előreláthatólag sehol sem várható, maximum egy-egy élénk széllökés okozhat némi kellemetlenséget a nemzeti ünnep idején – közölte hétfőn Kurunczi Rita az Időkép.hu meteorológusa.

Csütörtökön még északkelet felől kissé hidegebb levegő áramlik fölénk, de ezt követően a déliesre forduló légmozgásnak köszönhetően erőteljes melegedés várható: Sándor, József, Benedek idén is meghozza a meleget.

Így szombaton és vasárnap a déli területeken akár 20 °C köré is szökhet a hőmérséklet. De addig is a hét munkanapjain, főleg északkeleten még fagyos lesz a reggel, mindenképp figyeljünk a réteges öltözködésre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top