Aktuális

Kislányával az ölében szólal fel az Európa Parlamentben

Gondoltad volna, hogy az Európa Parlament az abszolút bababarát munkahely? És ezt csak egyetlen képviselőnő használja ki, de ő aztán nem semmi.

Ha a 36 éves olasz képviselőnő, Licia Ronzulli kislánya egyszer nem a politikusi karriert választja, az csak azért lesz, mert megunja az egészet, mielőtt még elkezdené. A rutinosan voksoló másfél éves kislány, Victoria ugyanis nem sokkal születése után „tagja” lett az Európa Parlamentnek: anyukája már egy hónaposan hordozókendőbe kötve vitte magával az ülésterembe.

Anya, szavazzunk!
Anya, szavazzunk!
Fotók: dailymail.co.uk

Úgy tűnik, egyelőre teljes az egyetértés anya és lánya között, hiszen – ahogy a legújabb fotókból kiderül – mindketten megszavaztak egy, az eurózóna válságkezelésére tett javaslatot. A modern anyukának figyelemmegosztásból is kijár az ötös, hiszen arra is képes, hogy felszólalás közben a telefonját kezelje és közben a lányát is kordában tartsa.

 
Victoria egy hónaposan: még nem szavazott
Victoria egy hónaposan: még nem szavazott
 
Anya egyszerre figyel háromfelé
Anya egyszerre figyel háromfelé

Ronzulli 2009 óta tagja az Európa Parlamentnek és a Szabadság Pártjának, férje szintúgy. A politikus család állítólag közeli barátságban van Silvio Berlusconival, aki tanúként volt jelen az esküvőjükön. Licia politikusi karrierje előtt egyébként ápolónőként dolgozott Milánóban és Bangladesben, majd kórházigazgató lett. Tagja a környezeti, egészségügyi és élelmiszer-biztonsági bizottságnak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top