Aktuális

40-szer műtötték, 6-szor győzte le a rákot az apuka

A negyvenedik műtéte után sem adja fel, hogy a fiával lehessen. '99-ben már csak másfél évet adtak neki az orvosok.
Az édesapa és Max Forrás: Daily Mail
Az édesapa és Max
Forrás: Daily Mail

Tizenhárom éve küzd a rákkal egy ötvenéves angol férfi, akinél először a vállán találtak rossz indulatú bőrdaganatot, írja a Daily Mail nevű brit lap. Később a hónaljában találtak rákos elváltozásokat, aztán a mellkasán, és végül tüdőrákja lett, majd két héttel ezelőtt közölték vele, hogy húgyhólyagrákja van.

„Soha nem dohányoztam, ezért a tüdőrák óriási csapásként ért – nyilatkozta a férfi, akinek a testéből minden alkalommal sikeresen eltávolították a beteg sejteket. – Sokan kérdezik, hogyan tudok felállni minden egyes megpróbáltatás után. Az éltet, hogy az orvosoknak köszönhetően nyolc évet kaptam, amit a fiammal tölthettem. Max a mindenem.”

„A legutóbbi hétvégét együtt töltöttük Londonban – mesélte. – Nagyon rosszul voltam a gyógyszerek miatt, de felvidított, hogy a fiamat boldognak láttam.” Szerinte az a fontos, hogy fejben pozitívak maradjuk a nehéz helyzetekben, és az sem árt, ha nem vesszük magunkat túl komolyan, bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top