Aktuális

Anyuka állította meg az elszabadult iskolabuszt

Akciófilmbe is simán elment volna a jelenet, ahogy az iskolabuszra váró anyuka menet közben felugrott a járműre.
Rhonda Carlsen
Rhonda Carlsen
Fotó: thestir.cafemom.com

Egy bátor amerikai anyuka lélekjelenlétének és gyorsaságának köszönheti épségét egy iskolabusznyi halálra rémült kisgyerek. A busz sofőrje vezetés közben hirtelen rosszul lett, az albuquerque-i asszony, Rhonda Carlsen – aki kislányával a buszra várt – pedig vette észre, hogy valami nem stimmel a járművel.

A járműnek meg kellett volna állnia, de lassan tovább haladt, mire az asszony utána futott, és az ablakon át látta, hogy a vezetőnek rohama van.

A nő folyamatosan a busz mellett futva jelzett egy nagyobb gyereknek, hogy az próbálja meg kinyitni az ajtót. A művelet szerencsére sikerült, és az anyuka ekkor felugrott a még mindig mozgásban lévő buszra. Azonnal fékezett, és megállította a buszt.

A busz sofőrjét a történtek után kórházba szállították. Arról nincs információ, hogy mi okozta a férfi rohamát. Mindenesetre az incidens szerencsésen végződött, hála a hős anyukának, és belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nem lép közbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top