Aktuális

Még mindig a tökéletes férfire vár a 39 éves szűz

Májusban betölti a negyvenet, de még a csókig sem jutott el soha senkivel.
harlotte Baird

Charlotte Baird

Forrás: The Sun 

A brit aggszűz, Charlotte Baird még 11 éves korában fogadta meg, hogy annak a bizonyos nagybetűs igazinak tartogatja magát. Ez persze kétségkívül dicséretes hozzáállás egy kiskamasz lánytól, a gond csak az, hogy a tökéletes férfi az azóta eltelt több mint 28 évben nem érkezett meg.

„Tudom, hogy az emberek számára sokkoló, hogy ebben a korban még nem feküdtem le senkivel, de én mindig boldog voltam ezzel a döntéssel. Attól, hogy cölibátusban élek, biztonságban érzem magam és én irányíthatom az életem” – magyarázta a nő a The Sun című bulvárlapban.

Charlotte egy színházban dolgozik menedzserként, macskákkal él, imád utazni, fekete öves harcművész és rengeteget jár társaságba. Saját bevallása szerint egyáltalán nem hiányzik neki a szex. „Szeretem az életem, és csak azért, mert még nem tettem meg »azt«, nem vagyok furcsa.” Azt mondja, a családja és a barátai is elfogadták a döntését, ha pedig bárkinek bármi kérdése van ezzel kapcsolatban, arra mindig szívesen válaszol.

Nyilatkozatában kiemelte, hogy mennyire sajnálja azokat a fiatalokat, akik csupán azért tesznek meg bizonyos dolgokat, mert a társaik ezt elvárják tőlük. Szerinte erkölcsi útmutatásra lenne szükségük és arra, hogy tudják: van választásuk. „Rengeteg lányt ismerek, akinek összetört a szíve, mert olyasvalakinek adta oda magát, aki nem becsülte meg.” Hozzátette, hogy sokan azt mondják, azért él szűzen, hogy megkímélje magát a fájdalmaktól és a csalódásoktól. „Nem így van. Egyszerűen csak az a meggyőződésem, hogy így helyes.”

Charlotte nagyon szereti a gyerekeket, négyszeres keresztanya, és a nővére három gyerekével is sok időt tölt, saját gyerekre azonban nem vágyik. Arról azonban, hogy megtalálja a „nagy Ő”-t, a legkevésbé sem mondott le, sőt… „Boldoggá tesz tudat, hogy egy nap lesz egy csodálatos és kiteljesedett kapcsolatom egy férfival, akit szeretek” – fogalmazott, s elárulta azt is, hogy milyennek kell lennie ennek a bizonyos férfinak.

„Legyen magas, szeresse az állatokat, a szívében legyen fiatal, ugyanakkor felelős gondolkodású. Csodálatos lenne, ha ő is szűz lenne, és együtt tennénk meg ezt lépést, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem túl nagy valószínűséggel fordulhat elő, mert a férfiak ritkán maradnak szüzek. Azt hiszem, ha találkozom az igazival, azonnal fel fogom ismerni. Olyan lesz ez, mint derült égből a villámcsapás.”

Még mindig a tökéletes férfire vár a 39 éves szűz“23 évesen még nincs párom. Mindenki azt kérdezi mikor lesz valakim. Nem értem őket, miért nem értik meg, hogy válogatok. Csak azért menjek bele egy kapcsolatba, hogy ne legyek egyedül? Nekem több kell.” – Kattints a Nők Lapja Café legújabb, Megsúgom alkalmazására, és anonim, regisztráció nélkül ossz meg velünk te is egy titkot! Kattints ide!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top