Aktuális

Kiscicák gyújtottak fel egy családi házat

Mire a család hazaért, leégett a házuk. A tűzszerészek szerint két kiscicájukat okolják a tűzvészért, amiben még a szomszéd épülete is gallyra ment.
A házaspár leégett háza előtt
A házaspár leégett háza előtt
Fotó: dailymail.co.uk

Jesse és Dora, a két egyedül hagyott kiscica valószínűleg átsétált az érintésérzékelős tűzhelyen, így véletlenül bekapcsolhatták azt – legalábbis ezt nevezték meg a tűz okaként a hatósági szakemberek. A cicák gazdái, Reina és Andrew Ainscough újévi rokonlátogatóba utaztak óvodás korú gyerekeikkel, amikor a szerencsétlen baleset történt.

„Szörnyű ez az egész. Szerencse, hogy senki nem volt a házban, amikor a tűz kitört. Bármikor megtörténhetett volna, annak örülök, hogy nem voltunk otthon” – nyilatkozta a 27 éves feleség, Reina.

Az egyik kiscica, Dora
Az egyik vétkes kiscica, Dora
Fotó: dailymail.co.uk

 

 

 

A tűz ráadásul gyorsan átterjedt a szomszédos ingatlanra is, összesen közel 90 millió forintos kárt okozva ezzel. Szerencsére a másik lakásban sem tartózkodott senki, a lakók ugyanis értékesíteni akarták a házat, és két nappal a baleset előtt kiköltöztek.

A tűzoltók 12 órán át dolgoztak az épület megmentésén, de a szakértők szerint a tűz olyan mértékű károkat okozott, hogy valószínűleg az egész házat le kell majd bontani. A baleset az angliai Lowtonban történt.

Sajnos mindkét kis kártevő a lángok áldozatául esett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top