Aktuális

Pornóoldalakat üzemeltetett a tanárnő

Felfüggesztették állásából azt a tanárnőt, aki állítólag az iskolai laptopjáról töltögette saját pornográf tartalmú oldalait.
Egy szolid kép az egyik oldalról
Szolid kép az egyik oldalról
Fotó: dailymail.co.uk

A 35 éves, amerikai Heidi Kaeslin ténykedését különélő férje jelentette az iskolai hatóságoknak, miután rájött, hogy számos domainnevet jegyeztek be a nő kaliforniai címén. A piszkos üzletben ráadásul egy nyugdíjba vonult rendőrtiszt volt a nő partnere, aki állítólag a szeretője is.

Barátja persze védelmébe vette a nőt: elmondása szerint Kaeslin alig vett részt az egész tevékenységben, amelyet azóta el is vetettek. Szerinte túlságosan felfújták az ügyet, amelynek híre futótűzként terjedt a diákok körében. Az egyik tanuló a helyi tévének elmondta, gusztustalannak tartja az egészet. Az egyik weboldalon például ezt olvasta: „Láttad valaha a tanárod mellét? Hát most megnézheted.”

A vizsgálatok még folynak: a körzeti felügyelők megbíztak egy szakértőt, hogy ellenőrizze a nő használatában lévő laptopon futtatott tartalmakat. Az iskola vezetése a következő hónapban dönt arról, hogy a tanárnő megtarthatja-e állását. Kaeslin, aki korábban a lányok focicsapatának edzője is volt, 2002 óta tanított az iskolában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top