Aktuális

Harmóniában a természettel!

A SPAR Magyarország fogyasztóbarát szolgáltatásai részeként, kiemelten kezeli az egészséges táplálkozás népszerűsítését, vásárlói e témával kapcsolatos tájékoztatását. A több mint 70 termékből álló és folyamatosan bővülő SPAR Natur*pur bio termékcsalád fogyasztása hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozáshoz.

A bioélelmiszerek fogyasztásának előnye

Az ökológiai gazdálkodásból származó zöldségek és gyümölcsök egészségvédő, biológiailag aktív anyagokban gazdagok, mert hosszabb idő alatt, a saját ütemük szerint érik el érettségi állapotukat. Víztartalmuk alacsonyabb a hagyományos módon termesztett változataiknál, ezért ízanyagokban gazdagok és hosszabb ideig eltarthatók.

Harmóniában a természettel!

Harmóniában a természettel!A szigorú termesztési, előállítási és ellenőrzési rendszernek köszönhetően a bioélelmiszerek idegen eredetű anyagoktól mentesek, ezért értékes alternatívát jelentenek a kismamák és gyermekek, valamint az egészségüket tudatosan óvók számára.

Különösen ajánlottak mesterséges adalékanyagokkal szembeni érzékenység, csökkent immunrendszeri funkciók (pl. műtét utáni lábadozás) esetén.

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top