Aktuális

Hétvégére itt a tél: akár fagyhat is

Szerdán és csütörtökön még marad a napos őszi idő, de péntektől itt a hideg.

Hidegfront vonul át a Kárpát-medence felett, és sajnos többfelé esőre, záporesőre is számíthatunk, úgyhogy sajnos vége a 16-18 fokos, kellemesen száraz őszi időjárásnak.

Csütörtök délutánra már nagyrészt napos idő várható, de elszórtan még kialakulhat egy-egy zápor. A Dunántúlon viharos széllökések is várhatók, és gyengül a nappali felmelegedés is, a hajnali 5-10 Celsius-fokról maximum 12-16 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Bár pénteken a keleti országrészben még előfordulhat egy-egy zápor, az ország nagy részén sok napsütésre és hűvös időre számíthatunk.

A hétvégén és a jövő hét elején nem valószínű csapadék, jobbára napos idő várható, de a jövő hét első napjaiban az éjszaka képződő ködfoltok helyenként csak lassan oszlanak majd fel. Egyre több helyen lesznek éjszakai fagyok, vasárnap és hétfőn néhol mínusz öt, mínusz hét fok is lehet. Tovább enyhül a nappali felmelegedés is; hétfőn 7-12, kedden már csak 8-13 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top