Aktuális

A tündérek közöttünk jártak

Tündérszűrés kicsiknek és nagyoknak, rózsaszín tündér-vattacukor , és számtalan ajándék várta azokat, akik felkeresték a Tündérretikül.hu sátrát.

A Tündérretikül.hu sátra felé vezető utat vattacukrot kezükben tartó emberek jelezték, hiszen az édes nyalánkság és a szórakoztató program kicsiket és nagyokat egyaránt odavonzott. A gyerekek nagy örömére volt óriás rajzfal, ahol megmutathatták, hogyan képzelik el a tündéreket. A Tündérszűrésen gyerekek, anyukák és nagymamák egyaránt részt vettek, így a nap végére kiderült, hogy számtalan igazi tündér szórakozott a fesztiválon.

A tündérek közöttünk jártak
 

Sokan töltötték ki a kvízt és regisztráltak a Tündérretikül.hu weboldalra, és így praktikus és stílusos, tündérretikülös táskát vagy legyezőt nyertek. De nem csak az ajándékok miatt volt érdemes élni a tagság előnyeivel, a Tündérretikül közösség tagjai mostantól ingyenes termékmintákat, kedvezményre jogosító kuponokat is igényelhetnek.

A tündérek közöttünk jártak
 

A Tündérretikül.hu weboldal a sokoldalú nőknek, azaz a mindennapok tündéreinek szól.

Azoknak a nőknek, akik folyamatosan zsonglőrködnek teendőikkel, bravúrosan egyensúlyozva család és munka között. Praktikus, valódi kihívásokra választ adó cikkeket kínál több témában is (stílus, egészség és életmód, otthon és kert, család és gasztro). Itt mindig találhatunk konkrét megoldásokat és leleményes ötleteket, vagy mi is megoszthatjuk saját tippjeinket.

 

A tündérek közöttünk jártak
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top