Aktuális

Az év álláslehetősége: lakájt keres a királynő

Álláshirdetést tett közzé a brit királyi család, lakájt keresnek.
Fotónk csak illusztráció
Fotónk csak illusztráció

Aki épp álláskeresésben van és szereti a kihívásokat, mielőbb látogasson el a brit királyi család hivatalos portáljára, ugyanis lakájt keresnek Buckingham-palotába. Figyelem, a jelentkezési határidő: szeptember 19.

Az álláshirdetésből kiderül, a pozícióra lelkes, illemtudó, diszkrét, vendéglátási tapasztalatokkal rendelkező és új kihívásokat kereső ember jelentkezését várják, aki a kiszolgáló személyzet profi csapatába hamar beilleszkedik. A munkakör betöltését egy három hónapos tréning előzi meg, amit a királyi család Londontól távoli rezidenciáin kell letölteni, a kiválasztott csak eztán teheti be a lábát a Buckingham-palotába. A lakáj kezdő bére 15 000 font (kb. 4 920 000 porint), plusz koszt és kvártély.

Bár az álláshirdetésben nem szerepel, a királyi család szokásai alapján nem árt, ha a jövendőbeli lakáj fel- és kiszolgáláson túl jó, ha ért a társasjátékokhoz, szereti a sportot (krikett- és vívástudás előny), könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a királyi család valamelyik tagját szórakoztatni kell. Szintén előny, ha a jelölt nem fél a kutyáktól, a királyi család ugyanis rajong a négylábúakért, az ő gondozásáról, sétáltatásukról szintén a személyzet gondoskodik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top