Aktuális

Életben maradt a mosógépbe tévedt kiscica

Azt szokták mondani, hogy a macskáknak kilenc életük van. A Hercegnő névre keresztelt kiscicának már csak nyolc, gyanútlan gazdája ugyanis a mosógépből húzta elő a program végén.

Túlélte a nagymosást egy kiscica – a mosógépbenA nyolchetes cica csodával határos módon élve került elő egy egyórás mosóprogram után a gépből, gazdája legnagyobb rémületére. A 49 éves Susan elmondása szerint állatkája valószínűleg akkor ugrott be, amikor ő épp nem figyelt oda, így történhetett meg, hogy rácsukta az ajtót. Amikor a cica előkerült, gazdája azonnal egy állatkórházba sietett vele.

A cica orra vérzett, és begyulladtak a szemei, de két nap múlva már szinte nyoma sem volt a megpróbáltatásoknak. A kórházban kapott infúziót és oxigént, ellátták a szemét, és eltávolították a vizet a tüdejéből, majd hőpárnára helyezték, hogy visszaállítsák a normális testhőmérsékletét.

Hercegnő azóta újra a régi, és valószínűleg a jövőben inkább a jól bevált cicamosdást választja majd a modern technika helyett.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top