Aktuális

Csúfolták, ezért modellnek állt a tini

Példaértékű annak a 14 éves lánynak a története, aki bebizonyította az őt folyamatosan csúfoló osztálytársainak, hogy az nevet, aki utoljára nevet: most épp modellkarrierjét építi.

Ellie Burton, aki teljesen elveszítette az önbizalmát az őt érő iskolai gonoszságok miatt, édesanyja unszolására jelentkezett egy modelliskolába. Nem sokkal később már egy válogatáson vett részt a Marks & Spencerhez. Az első megmérettetés olyan jól sikerült, hogy a divatcég le is szerződtette a kislányt legújabb kampányához.

Csúfolták, ezért modellnek állt a tini
Csúfolták, ezért modellnek állt a tini

Ellie elmondta, hogy több száz rendkívül csinos fiatal lánnyal versenyzett, így ez különösen nagy elégtétel számára a zaklatások után, amelyek előző iskolájában érték. Társai most bizonyára irigykedve gondolnak rá, amikor a buszok oldaláról mosolyog vissza rájuk. A lány azóta befejezte az általános iskolát, most már máshová jár, ahol nem csúfolják többé, sőt igazi barátokat is talált.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top