Aktuális

Beperli a herceg a válását híresztelő újságot

Monacóban folytatódik a hercegi pár és a sajtó balhéja. Az ifjú pár most a bírósághoz fordult, mert szerintük pletykákból táplálkozik a francia újság, és folyamatosan megsérti magánéletüket.

Feljelentést tett II. Albert monacói herceg és Charlene hercegnő a francia L’Express magazin ellen, mert az az esküvő előtt néhány nappal a jegyesek állítólagos civakodásáról tett közzé híreszteléseket az interneten. Mindezt a hercegi pár jogi képviselője közölte kedden.

Beperli a herceg a válását híresztelő újságotNéhány nappal a hercegi esküvő előtt a L’Express magazin Albert–Charlene: veszélyben a házasság című írásában számolt be a hercegségben több napja keringő híresztelésekről. A hercegi palota, a házaspár, sőt utóbb a monacói kormány is tagadta a híreszteléseket, amelyek szerint Charlene állítólag el akart menekülni az esküvő előtt, mert kiderült, hogy a hercegnek van egy újabb, korábban nem ismert házasságon kívüli gyermeke.

A L’Express szerkesztőségi igazgatója, Christophe Barbier továbbra is kitart amellett, hogy Charlene Wittstock el akart szökni az esküvőről: a magazin vezetője kijelentette, hogy a szerkesztőség három megbízható forrásból kapta az információt. Szerinte politikai tény, hogy Charlene el akarta hagyni Monacót.

Az ifjú házasok a feljelentést a párizsi régióban fekvő Nanterre bíróságához nyújtották be a magánélet megsértése és a magánélettel kapcsolatos hamis tények közlése miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top