Aktuális

Nem élte túl álomnászútját a fiatal feleség

Halálos baleset ért egy fiatal párt bahamai nászútjukon: a vízi ejtőernyő felmondta a szolgálatot, és mindketten a tengerbe zuhantak. A fiatal feleség életét vesztette, és mivel nem volt biztosításuk, holttestét milliókért akarják hazaszállíttatni.

A 22 éves brit Crystal Rodriguez azonnal szörnyethalt, vele egyidős férje, Victor pedig életveszélyes belső sérülésekkel – többszörös csonttörésekkel és kilyukadt tüdővel – került kórházba, amikor 70 méter magasan az óceán fölött az őket tartó heveder rögzítése eltörött, és mindketten a vízbe zuhantak. A balesetet nyaralók százai nézték végig.

A fiatalok családja elkeseredett adománygyűjtésbe kezdett, hogy a lány holttestét hazaszállítsák. A szállítás 50 ezer fontba, vagyis 15 millió forintba kerül, az ifjú pár pedig utasbiztosítás nélkül utazott el.

A helyi rendőrség nyomozást indított, hogy felderítse a baleset körülményeit. Ez már a második vízisport-tragédia, amely ennél a bahamai cégnél történt. Június 3-án egy 17 éves fiú halt meg, ő egy jetskit bérelt a cégtől. Egyelőre vizsgálják az ügyeket.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A fiatal pár június 4-én esküdött, barátaik elmondása szerint nagyon szerelmesek voltak. A nap, amikor a tragédia történt, nászútjuk utolsó napja volt. A fiatal lány egyébként barátai szerint imádta az extrém sportokat, többek között szívesen vízisízett is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top