Aktuális

Zsíros állás: Kísérj haza részeg egyetemistát!

Józan életű diákoknak kínál munkát a cambridge-i egyetem.

Zsíros állás egyetemistáknak: ittaskísérők kerestetnek A sikeres vizsgák megünneplésén lerészegedő diákok céltalan, faltól falig történő botorkálását szeretné megszüntetni az egyetem azzal, hogy a  hazatámogatásukra keres józan diákokat.

A szeszmentes estet vállaló, telefonügyeletben lévők jó pénzt kapnak a támolygók hazasegítéséért, akár száz font – 30 ezer forint – is ütheti a markukat (bár az egyetem még nem szabta meg pontosan a tarifát, nyilván lesznek nehezítő tényezők, amelyért jogosan számolnak fel magasabb árat). A részegeskedők ugyanakkor „részegadót” fizetnek majd az egyetemnek, így az egész rendszer teljesen öneltartó.

A kapatosakat támogatók előzetesen még speciális részegkezelési képzésben is részesülnek az egyetem ápolónőjének köszönhetően.

A diákok örülnek a pénzkereseti lehetőségnek, többszörös a túljelentkezés a feladatra – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top