Aktuális

Sms-ek buktathatják le a szexügyei miatt megvádolt Berlusconit

Kár volt sms-eket küldözgetnie Silvio Berlusconinak, akit azzal vádolnak, hogy egy fiatalkorú lány szexuális szolgálataiért fizetett. A kiszivárgott vádirat állítólag arra alapoz, hogy a mindent tagadó politikus több hónapon át üzengetett és telefonálgatott a marokkói örömlánynak.

53 sms-t küldött egymásnak Silvio Berlsuconi olasz kormányfő és a Ruby néven ismert marokkói prosti, Karima el-Mahrúg – írja a kiszivárgott vádiratra hivatkozva a Telegraph. A 74 éves, kétszeresen elvált Berlusconit azzal vádolják, hogy szexért fizetett a fiatalkorú lánynak, majd ezt megpróbálta eltussolni. Az ügyben szerdán tartották az első tárgyalást Milánóban, azonban nyomban el is napolták a tárgyalást, mert sem a folyton botrányokba keveredő politikus, sem az éjszakai bárokban táncoló Ruby nem jelent meg.

Ruby,
Ruby, „a szívrabló”

A kiszivárgott információk szerint tavaly február és május között több mint félszázszor keresték egymást telefonon; a lány akkor még mindössze 17 éves volt. Ruby viszont csak egy azok közül a modellek, táncosok közül, akik állítólag részt vettek Berlusconi Milánó melletti luxusvillájában rendezett orgiákon. A marokkói prosti már korábban részletesen vallott arról, mik történtek az általa csak bunga-bunga-partinak nevezett bulikon. Ha bebizonyosodik a kormányfő elleni vád, akkor Berlusconi akár 3 évre is rács mögé kerülhet.

A perben kihallgathatják George Clooney amerikai filmcsillagot, aki állítólag szintén ott volt Berlusconi egyik partiján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top