Aktuális

Brutális tiniket ítéltek el rablásért

Öt évre rács mögé kerül az a két tinédzser, akik három éve ki akartak rabolni egy idős férfit Debrecenben. Annyira összeverték áldozatukat, hogy belehalt sérüléseibe, ráadásul a semmiért, hiszen nem is volt nála pénz.

Olvasd el legfrissebb cikkeinket!

Éveket adnának életükből a nők a bomba alakért

Fizikai tüneteim voltak, de valójában a lelkem volt beteg

Csoportos rablásért és halált okozó testi sértésért ítélt el jogerősen két tizenéves rablót szerdán a Debreceni Ítélőtábla. A két tinédzser 2008-ban egy debreceni utcában támadt rá egy 76 éves férfira, hogy elvegyék a pénzét.

A mindössze 14, illetve 15 éves rabló olyan súlyosan megverte és összerugdosta áldozatát, hogy az idős férfi – miután még segítséget tudott kérni telefonon az unokájától – a kórházban belehalt sérüléseibe. A brutális támadók ráadásul üres kézzel távoztak, mivel a férfinél nem is volt pénz, csak az iratai.

Az egyik fiú 4 év 8 hónapra, társa 5 évre kerül majd a fiatalkorúak börtönébe. A bíróság azt is súlyosbító körülménynek vette, hogy a két hajdúhadházi tinédzser ellen más rendőrségi eljárás is indult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top