Aktuális

Vírusvideóval futott be az “aranyhangú” hajléktalan

Néhány nap alatt hatalmas fordulatot vett a hajléktalan Ted Williams élete. Egyik pillanatban még az út szélén kéreget, a másik pillanatban pedig már állásajánlatokkal bombázzák, és interjúkért ostromolják. Mindezt különleges hangja, na meg egy vírusvideó miatt.
Néhány nap leforgása alatt több millióan látták a vírusszerűen terjedő videót, amiben egy hajléktalan olyan profi „rádiós” hangon beszél, hogy mindenkinek leesett az álla.
 

A videót azzal a rövid üzenettel töltötte fel a készítője a YouTube-ra, hogy reméli, sikerül otthont találnia ennek a tehetségnek. Villámgyorsan célba ért az üzenet: Ted Williams számos állásajánlatot kapott, egyesek még házat is ajánlottak a munka mellé.

Ted Williams 53 éves, és a drogok és az alkohol miatt csúszott félre az élete. Két éve felhagyott a káros szerekkel, és – mint azt a CBS-nek adott interjújában elérzékenyülve mesélte – azért imádkozott, hogy 92 éves édesanyja még megérje, amíg ő kikapaszkodik a gödörből.

Úgy tűnik, a vírusvideóval egy csapásra valóra vált a kívánsága.

 
Frissítés: Az eredeti videót, amit Ted Williams jóakarója, Ritchey töltött fel a YouTube-ra, letiltották az oldalon.  Ezért cikkünkben egy olyan változat látható, amit egy másik felhasználó töltött fel, így fordulhat elő, hogy ennek a nézettsége nem jár több milliónál.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top