Aktuális

Nézz cuki videókat jótékonyságból!

Jótékonykodni akkor is tudsz, ha nincs fölös pénzed. Van, amikor az is elég, ha csak megnézel egy aranyos videót.
A VISO Give YouTube csatorna több nonprofit szervezet videóit gyűjti össze: egészséggel, állatgondozással, gyermekvédelemmel és egyéb, humanitárius célkitűzésekkel is foglalkoznak. A csatornára hirdetéseket szerveznek, és az ezekből származó bevétel egy részét a kisfilmeket készítő szervezetek között osztják szét, a videók népszerűségének arányában. A bevétel többi részéből pedig a csatornát fejlesztik tovább.
 

Így fordulhat elő az, hogy ha megnézed a fenti videót három aranyos hiúzkölyökről, azzal támogatod a megmentésükért fáradozó szervezetet. Akit nem az állatok, hanem inkább a hírességek érdekelnek, az is megtalálhatja a kedvencét, például abban a videóban, amiben Usher a szavazás fontosságára buzdít.

Hogy egy videó mennyit hoz a konyhára, azt pontosan nem tudni. A Mashable információi szerint viszonylag alacsony a hirdetési bevétel a YouTube-on, néhány penny lehet megtekintésenkért. Úgyhogy rengetegszer kell megnézni a kis hiúzokat és társaikat, ha segíteni akarunk nekik. Hacsak nem fordulunk a hagyományos, pénzbeli adományos megoldáshoz, bár ebben az esetben már érdemes fontolóra venni, hogy egy hazai szervezetnek nagyobb szüksége lehet a támogatásunkra.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top