Aktuális

Vadidegeneket hoz össze a csókrulett

Az ünnepek alkalmából a világ bármelyik pontjáról, akárkitől kaphatsz egy csókot a neten keresztül, de ezért cserébe neked is küldened kell egy puszit a virtuális térbe, amit aztán bárki megkaphat.
Számos hollywoodi filmből ismerős lehet a hagyomány, mely szerint ha két ember a fagyöngy alatt áll, akkor meg kell csókolniuk egymást. (Természetesen a hollywoodi filmekben mindig a jóképű pasik és a bombanők kerülnek össze a megfelelő karácsonyi dekoráció alatt.)

Ezt a hagyományt terjesztette ki a netre a Fagyöngy Rulett weboldal. Tulajdonképpen egy virtuális fagyöngynek tekinthető a honlap, ami alatt teljesen véletlenszerűen futnak össze az emberek egy puszira.

 
Vadidegeneket hoz össze a csók-rulett

 

A használatához egy webkamera szükséges, ez rögzíti a képedet, miközben a csókot küldöd az illetőnek, akit a virtuális rulettkerék megpörgetésével kisorsoltál magadnak.

Ezzel te is bekerülsz a „csók-adatbankba”, és meg is oszthatod a puszidról készült felvételt Facebookon és Twitteren.

 
Arra sajnos nincs garancia, hogy a virtuális fagyöngyre is igaz lenne a hollywoodi „bombanők csak jóképű pasikkal” szabály.
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top