Aktuális

Fülest kapott Justin Bieber

Lady Gaga után a tinisztár is a nevét adta két fülhallgatóhoz. Ennél jóval furább termékeket is láttunk már tőle, a körömlakk és a dögcédula után tulajdonképpen egészen meglepő, hogy zenéhez kapcsolódó cuccal jelentkezik.
A Justbeats fülhallgatók a Beats by Dr Dre sorozat tagjai, és természetesen az ifjú énekes stílusához igazították őket. (Ez annyit jelent, hogy kedvenc színében, lilában pompáznak.) Csak a BestBuynál lehet kapni őket, a kisebbik ára 10 dollár, a nagyobbiké 180. Állítólag ezekkel a fülesekkel a rajongók maximálisan átélhetik az érzéseket, amiket a dalaival át akar adni a tinisztár.
 
Fülest kapott Justin Bieber

 

Justin Bieber nem az első a sorban; a cég korábbi együttműködő hírességei között szerepelt Lady Gaga, Sean „Diddy” Combs és Lebron James is.

A napokban egy másik érdekes Bieber-termékről is hírt kaptunk: az Etoile Nation négyféle illatosított Justin Bieber dögcédulával és karkötővel jelentkezett, ezekhez potom tíz dollárért hozzájuthatnak a rajongók a Walmart üzletekben.

 
Fülest kapott Justin Bieber
 
Persze a Justin Bieber körömlakk után, amit a Nicole By OPI céggel közösen tervezett az énekes, az innovatív ékszereken már tényleg nincs miért csodálkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top