Aktuális

Anyósüléshorror: sikító nők az autóban

Viszonylag új műfaj az anyósüléshorror, más néven hullámvasút. Annyi a lényege, hogy egy hölgyet ültetnek az anyósülésre, és felveszik a reakcióit, miközben eszement módon száguldozik az autóval a sofőr. Hogy az így született videók szórakoztatók, vagy éppenséggel ijesztők, azt a néző maga dönti el, mindenesetre a (férfi) szakértők szerint az az igazi, ha a sofőr is nő.

Nem véletlenül népszerűek az olyan filmművészeti alkotások, ahol hölgyek egymást szórakoztatják. Főleg ha általánosan férfi és nő között létrejövő kapcsolatról van szó. Ennek egyik legszebb példája (nem, nem a felnőtt filmek) az anyósüléshorror, avagy hullámvasút.

A jó minőségű kamerák és a Youtube térhódítása szülte ezt a műfajt. Nem kell hozzá más, csak egy  bitang erős autó, belevaló sunyin vigyorgó sofőrrel, egy ártatlan, naiv, mit sem sejtő hölgy utassal. Aztán jöhet az ereszd el a hajamat, vad száguldás, lehetőleg keresztben, minél több G-erőt szórva a Recaro sportülésben kötözött sonkaként vergődő utasra. 

 
A cikk további részéért kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top