Aktuális

Interaktív videókkal újít a Burberry

A divatcég legfrissebb cuccait újfajta módon nézegethetjük meg a Facebookon: az interaktív, animált videókkal még közelebb kerülhetnek a termékek a rajongókhoz.
A módszer viszonylag egyszerű. A rajongói oldalon megjelenő interaktív videókban azt a lehetőséget ajánlják fel, hogy az egerünkkel elforgathassuk a képet, és jobban rá tudjunk közelíteni a termékekre, esetünkben egy-egy karórára. A technológiát már alkalmazta a Burberry a saját honlapján az őszi–téli kollekciója bemutatójánál, de a közösségi oldalon csak most jelentek meg ilyen jellegű, újfajta videók.
Interaktív videókkal újít a Burberry

Alapvetően csak egy apró, szórakoztató újdonságról van szó, de mindenképpen ígéretes kezdeményezés, mindenképpen izgalmasabb így megvizslatni az újdonságokat, mint egy egyszerű képen.

A divatvilágban szemmel láthatóan lépést tartanak a fejlődéssel, legyen szó interaktív videókról, kiterjesztett valóságot alkalmazó ékszerpróbáról vagy személyre szabott butikról, így aztán tényleg karnyújtásnyira, pontosabban egérkattintásnyira kerülnek az újdonságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top