nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Csató Mari öltözködési tanácsadó

Csató Mari öltözködési tanácsadó

Azt tartom a legfontosabbnak az öltözködésben, hogy a változó divatból mit viselhet az alkatának, adottságainak és lehetőségeinek megfelelően. A hozzám fordulókat mindig szívesen segítem tanácsaimmal és sok sikeres visszaigazolást kaptam.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csató Mari öltözködési tanácsadó18 éves korom óta mindig a divatvilág színes forgatagában éltem. Nádor Vera neves divattervezõ felfedezettje vagyok, az ő felkérésére kezdtem el a modellkedést. Rövid időn belül bemutattam az összes jelentős divatházban és divatszalonban. Az akkori időkben nemzetközileg is elismert Rotschild Klára divatszalonnak is állandó manökenje lettem. A Magyar Divat Intézet és a Hungarotex által rendezett külföldi divatbemutatókkal bejártam a világot, a magyar divat nagyköveteként.
36 éves koromban léptem le a kifutóról, majd a Magyar Divat Intézet felkérésére divatbemutatókat rendeztem és szerveztem. Nagyon sokat láttam, tapasztaltam és tanultam a nagy nemzetközi divatbemutatókon és kiállításokon. Érdekes volt megfigyelni, hogy a Párizs által diktált divattrendet hogyan alakítják át a különböző országok tervezői a saját elképzeléseik és igényeik szerint egyéni stílusúvá.
Ezek után jött a teljes váltás. A sok ötlet és tapasztalat kikívánkozott belőlem és egy kis szakember gárdával Divatszalont alapítottunk, ahol a terveim alapján modelleket készítettünk és kis szériában forgalmaztuk Chateau márkanévvel. Nagyon sok ismert hölgyet öltöztettünk és láttunk el öltözködési tanácsokkal, segítettünk kialakítani saját stílusukat.

Azt tartom a legfontosabbnak az öltözködésben, hogy a változó divatból mit viselhet az alkatának, adottságainak és lehetőségeinek megfelelően. A hozzám fordulókat mindig szívesen segítem tanácsaimmal és sok sikeres visszaigazolást kaptam.

Nagyon örültem, amikor Diós Kati felkért, hogy csatlakozzam a Nők Lapja Iskolájához, mert szalonom bezárása után itt folytathattam tapasztalataim átadását az öltözködéskultúrában. Már jó pár év telt el azóta amióta együtt dolgozom a Nők Lapja Iskolája szakértő csapatával és büszkén állíthatom a visszajelzések alapján, hogy munkánk nem hiábavaló. Nagyon sok hölgynek segítettünk megtalálni azt az utat, amely sikeresebbé és elégedettebbé tette őket. Boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a szakértői csapatnak.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon