Aktuális

Lindsay Lohant Twitter-függőséggel kezelik

A színésznőt a Betty Ford Centerben igyekeznek kigyógyítani különféle függőségeiből. Mint kiderült, az e-mailekhez és a Twitterhez is túlzottan ragaszkodik.
Lindsay Lohan mostanában azért nem ír az egyébként igen gyakran használt Twitter oldalára, mert eltiltották tőle. A Betty Ford Centerben az e-mail és Twitter-függőségét is kezelik. A terápia részeként csupán naponta két órán át használhatja a telefonját, és akkor is csupán családtagokkal és közeli barátokkal léphet kapcsolatba.

A New York Post forrása szerint a színésznő korábban folyamatosan és kényszeresen küldözgette az e-maileket a barátainak, ha pedig olyan szituációba került, amelyben magányosnak érezte magát, azonnal elkezdett a Twitterre írogatni.

Lohant szeptemberben tartóztatták le droghasználat miatt. Hamarosan kiengedték 300 000 dollár óvadék ellenében, ezután önkéntesen bevonult az elvonóra, és ott is marad október 22-ig, a következő bírósági meghallgatásáig.

Azt természetesen nehezen tudja majd megállapítani a nagyközönség, hogy az e-mail-függőséget sikerült-e maga mögött hagynia a színésznőnek, de a Twitter bejegyzéseket továbbra is nyomon követheti bárki. 

 
Forrás: New York Post
Forrás: New York Post

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top