Aktuális

Hogyan legyen… tökéletes az első randevú?

Az első randi nem könnyű műfaj. Még nem ismerjük egymást, elég egy apróság, és máris mindent elrontottunk. Íme néhány tipp, hogyan ugorjuk át az akadályokat. Figyelem! Egy férfi tollából – nőknek.

Hogyan legyen… tökéletes az első randevú? 1. Ne légy túl szexis, mert megvan az esély, hogy partnered csak a dekoltázsodra lesz képes koncentrálni.

2. Késsen 10 perc, de ezt közöld vele egy elnézést kérő esemesben!

3. A várakoztatás miatt úgy érzi majd, bizony meg kell érted küzdenie. Az esemes pedig azt jelzi, hogy  alapjában véve pontos vagy. Meg persze azt, hogy profi módon randizol.

4. Olyan helyszínben állapodj meg, amelynek a környékén ismersz egy kellemes kávézót. Így elkerülheted azt a helyzetet, hogy ha partnerednek nincs terve, ötletelni kelljen, és az utcán sétálni fel-alá.

5. Legyen tartalék témád, amellyel áthidalhatod az esetleges kínos csöndeket. Figyelem: egy-két (hatás)szünet még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem illetek össze! Semleges témákról beszélgessetek, amelyekkel kapcsolatban valószínűleg egyezik a véleményetek. Az első randevú előtt érdemes áfutni át egy bulvárnapilapot. Tuti módszer.

6. Fizetésnél mindenképpen vedd elő a pénztárcádat a táskádból, ám ha partnered akarja rendezni a számlát, akkor nyugodtan tedd is vissza, ne erősködj!

7. A következő témákat kerüld: exbarátnők, politika.

8. A találkozó után küldj egy „Köszönöm az estét, nagyon jól éreztem magam” esemest, majd felejtsd el a randevút. Ha a férfi odavan érted, két-három (na jó, legyen négy, ha nagyon taktikázni akar) napon belül jelentkezni fog. Ha mégsem tenné, akkor valószínűleg nem akar többet találkozni veled. Fontos, hogy az effajta nemet ne vedd sértésnek, és ne akard megérteni a miérteket – a másiknak legalább annyi joga van kihátrálni, mint neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top