Aktuális

Jacko, mint privát tánc- és énektanár

Aki a kilencvenes években akarta otthon betanulni Michael Jackson legendás táncmozdulatait, az felvette videóra a klipeket, és a lassított felvételt nézve próbálta leutánozni a lépéseket. Ez természetesen már a múlté, nemsokára mozgásérzékelős videójáték segít elsajátítani a mozdulatokat, sőt, a dalokat is.
A napokban megjelent trailer alapján nagyszerű partijátéknak ígérkezik a ‘Michael Jackson The Experience’, amit a karácsonyi szezonra fognak piacra. (Vigyázat, a videó megtekintése azzal a veszéllyel jár, hogy utána egész nap a Billie Jean fog a fejedben járni!)
 

A Grease játékhoz hasonlóan énekelni és táncolni lehet a közismert és szeretett dalokra a program segítségével, ami mutatja a mozdulatokat, és ellenőrzi, jól csináljuk-e. Úgy tűnik, a készítők biztosra mennek, és többféle konzolra is kihozzák a játékot: Nintendo Wii, Xbox 360 (KINECT-tel kiegészítve), PlayStation 3 (move motion kontrollerrel), PSP és Nintendo DS szerepelnek a listában.
 
Egyelőre a következő dalokról lehet biztosan tudni, hogy szerepelnek majd a játékban: Bad, Beat It, Billie Jean, Black or White, Earth Song, Smooth Criminal, The Girl Is Mine, They Don’t Care About Us, Who Is It és Workin’ Day And Night.

A játékot körülbelül két hónappal a megjelenés előtt máris több mint 50 ezren kedvelik a Facebookon, tehát az érdeklődés garantáltnak tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top