Aktuális

Twitterező sztárokra licitálhatunk

Rengeteg olyan Twitter-felhasználó van, aki bármit megadna, hogy a kedvenc színésze vagy énekese megemlítse őt az egyik bejegyzésében. Most bárkinek megadatik ez a lehetőség, aki eleget fizet érte. A befolyt összeget természetesen jótékony célra fordítják.
Most indult a világ első twitteres celeb-árverése, a TwitChange. Számos sztár vesz részt az aukcióban: zenészek, énekesek, sportolók, illetve az üzleti és az IT világ hírességei. Licitálhatunk arra, hogy kövessen bennünket az adott sztár, megemlítsen bennünket egy bejegyzésében, vagy éppen továbbítsa (retweetelje) az üzenetünket, sőt, van olyan “csomag” is, ami mindhármat tartalmazza. A licitálás az eBay-en folyik, itt nézhetjük meg, kiért mennyit ajánlanak éppen. 
 

Az aukciót Eva Longoria népszerűsíti a YouTube-ra feltöltött videóban. (A jótékonysági akcióban való részvétel szöges ellentétben áll a színésznő Született feleségek-beli karakterével.) A befolyt összeget a haiti Miriam Center újjáépítésére fordítják, ahol beteg gyerekeket oktatnak, illetve szállásolnak el.

Sokaktól távol áll a Twitter és a körülötte folyó “őrület”, pláne a sztárok körüli felhajtás, de ezzel az árveréssel tulajdonképpen nem csupán a jótékony célnak kedveznek, hanem a rajongóknak is.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top