Aktuális

Vakáció helyett videó

Ha az ablakon kinézünk, nehéz elhinni, hogy pár hete még nyár volt. De azért csempészhetünk némi napfényt az esős időbe, például a YouTube nyaralós videóival.
A YouTube új Vacationer csatornáján nyaraláshoz kapcsolódó videókat nézegethetünk. Egyebek mellett a Lonely Planet, a National Geographic és a Travel Channel kínálatából válogattak.

Tematikusan rendezték össze a nyaraláshoz kapcsolódó videókat, külön részleget kapott Amerika, Európa, a Bahamák és a Karib-szigetek, illetve az egzotikus tájak. Plusz megjelenik a szponzor, az NCL (Norvegian Cruise Line) is.

 
Vakáció helyett videó
 
A videóoldal munkatársai szerint a csatorna hasznos lehet, ha az utazásunkat tervezgetjük, de arra is jó lehet, hogy csak egy kicsit kikapcsolódjunk és ábrándozzunk.

Nehéz eldönteni a mostanában tomboló időjárás mellett, hogy tulajdonképpen kellemes vagy éppen szívfájdító élmény belenézni a szikrázó napsütésben, különleges tájakon forgatott videókba.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top