Aktuális

Adj nevet a közbringának!

Mint arról korábban már hírt adtunk, jövőre indul a közösségi kerékpározás a fővárosban. Ha van egy jó ötleted arra, hogyan kellene elnevezni a város több pontján, bizonyos összegért használható bringákat, ne fogd vissza magad! Vegyél részt a névadó pályázaton!
Adj nevet a közbringának!A 2011-ben induló közösségi kerékpározásról szóló hírt Winkler Nóra kommentálta még júniusban, s egy szakértőt is megkérdeztünk a kezdeményezésről. Katt ide, ha érdekel!

Előreláthatóan 2011 nyarára készülhet el a 74 dokkolóállomást magában foglaló, Nyugat-Európában közkedvelt közösségi bringás rendszer. Első körben a pesti Nagykörúton belül, néhol kissé túlnyúlva azon, valamint a budai rakpart mentén, közel 13 négyzetkilométeren mintegy 1000 kerékpár várja majd a régi és új bringabarátokat. De vajon mi legyen a városi kerékpárok neve?

Augusztus 29-ig bárki beküldheti névötletét az adjnevet@parking.hu e-mail címre. A javaslatok közül a héttagú zsűri kiválasztja a legjobbnak ítélt ötöt. Ezekre szeptember 1-jétől 15-éig bárki szavazhat a Parking.hu-oldalakon! A névpályázat apropóján „Adj nevet a közbringának!” címmel Facebook-profilt is indított a Parking.
A legtöbb voksot kapó nevet a Parking Kft. szeptember 16-án hozza nyilvánosságra. A győztes név kiötlője egy extra kerékpárt kap jutalmul, négy társa bicajos kiegészítőkkel lesz gazdagabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top