Aktuális

Bárki lehet Katy Perry statisztája

Szeptemberben forgatják az énekesnő legújabb videóklipjét, és bárki jelentkezhet, hogy szerepeljen benne. Hogy mit is kell ehhez tenni?
Bárki lehet Katy Perry statisztájaAzt egyelőre még nem tudni pontosan, mi is kell a részvételhez, de az ígéretek szerint hamarosan kiderül. Ami eddig biztos: nyolc európai országból, köztük Magyarországról várják a jelentkezéseket. A Deutsche Telekom szervezi a kampányt, így itthon a T-Home-tól vagy a T-Mobile-től várhatjuk a reklámot, amelyben Katy elmondja, hogyan is lehet őt “táncba vinni”.

A hírek szerint országonként eltérő módon válhatnak a rajongók az esemény részesévé: előfordulhat, hogy egy feladatot kell teljesíteniük a jelentkezőknek, vagy videós pályázatot kell beküldeniük énekes vagy táncos előadásaikról. Lesz olyan helyszín is, ahol egyszerű sorsolással döntik el, ki nyeri meg a lehetőséget.

Az énekesnőről az a hír járja, hogy szívesen osztja meg élményeit a rajongókkal. “Szeretném, ha a ‘Firework’ videó a lehető legnyitottabb, közvetlenebb és őszintébb lenne. A dal számomra valóban nagyon különleges, hiszen meggyőződésem, hogy mindenkiben bújkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet tűzijáték is, ha az illető úgy akarja. Nagy izgalommal várom, hogy több országból érkező rajongókkal forgathassam legújabb videoklipemet” – mondta Katy Perry.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top