nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay Lohannek

Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay Lohannek

A színésznőnek olyan, bokára csatolható kütyüt kell hordania folyamatosan, ami állandóan méri a véralkohol-szintjét. Egy filmforgatás alatt ez igen kellemetlen lehet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay LohannekLindsay Lohan a múlt héten elfelejtett megjelenni egy meghallgatáson a három évvel ezelőtti ittas vezetése ügyében, a hírek szerint Cannes-ban ragadt a filmfesztiválon. A bírónő a mulasztás miatt arra kötelezte a színésznőt, hogy egy bokára erősített alkoholmérőt hordjon egészen a következő tárgyalásig. Ennek a színésznő mellett valószínűleg a Machete című film készítői sem örülnek, ugyanis Lohannek éppen ezen a forgatáson kéne részt vennie Robert DeNiro és Jessica Alba oldalán. A filmezést az is nehezíti, hogy a bírói ítélet szerint nem elég a bokára csatolható alkoholmérő, a színésznőnek drogteszteken is hetente meg kell jelennie Los Angelesben, márpedig a filmet Texasban forgatják.

Ilyen jellegű kütyüket az utóbbi pár évben kezdtek el használni, korábban egyebek mellett lehelet-tesztekkel próbálkoztak a hasonló eltiltásoknál. Ezzel az volt a gond, hogy nem lehetett vele folyamatosan ellenőrizni az absztinenciát. Lindsay Lohan új “bokalánca”, a SCRAM (Secure Continuous Remote Alcohol Monitor) viszont 0-24-ben figyeli, jön-e a viselőjének a bőréből valamilyen alholos kipárolgás.

 
Arról nincsen információ, mennyire érzékeny a műszer, de valószínűleg még a konyakmeggyel is tanácsos vigyázni mellette.
 
 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon