Aktuális

Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay Lohannek

A színésznőnek olyan, bokára csatolható kütyüt kell hordania folyamatosan, ami állandóan méri a véralkohol-szintjét. Egy filmforgatás alatt ez igen kellemetlen lehet.
Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay LohannekLindsay Lohan a múlt héten elfelejtett megjelenni egy meghallgatáson a három évvel ezelőtti ittas vezetése ügyében, a hírek szerint Cannes-ban ragadt a filmfesztiválon. A bírónő a mulasztás miatt arra kötelezte a színésznőt, hogy egy bokára erősített alkoholmérőt hordjon egészen a következő tárgyalásig. Ennek a színésznő mellett valószínűleg a Machete című film készítői sem örülnek, ugyanis Lohannek éppen ezen a forgatáson kéne részt vennie Robert DeNiro és Jessica Alba oldalán. A filmezést az is nehezíti, hogy a bírói ítélet szerint nem elég a bokára csatolható alkoholmérő, a színésznőnek drogteszteken is hetente meg kell jelennie Los Angelesben, márpedig a filmet Texasban forgatják.

Ilyen jellegű kütyüket az utóbbi pár évben kezdtek el használni, korábban egyebek mellett lehelet-tesztekkel próbálkoztak a hasonló eltiltásoknál. Ezzel az volt a gond, hogy nem lehetett vele folyamatosan ellenőrizni az absztinenciát. Lindsay Lohan új “bokalánca”, a SCRAM (Secure Continuous Remote Alcohol Monitor) viszont 0-24-ben figyeli, jön-e a viselőjének a bőréből valamilyen alholos kipárolgás.

 
Arról nincsen információ, mennyire érzékeny a műszer, de valószínűleg még a konyakmeggyel is tanácsos vigyázni mellette.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top