Aktuális

Okostelefonok csajoknak?

Néhány napja érkezett meg hazánkba az LG MINI GD880 okostelefon, amit többen nőiesnek vagy "csajosnak" találnak.
Arról természetesen mindenki maga dönt, hogy mennyire találja nőiesnek az egyébként visszafogott, vékony és (szerintünk) kecses készüléket. Ami az okostelefonságot illeti, efelől nem lehet kétség, van benne minden, ami kell, A-GPS-től kezdve a push-mail-en át olyan böngészőig, ami már támogatja a legújabb HTML-5 szabványt. Az összes specifikációt itt tudod végigböngészni.
 
Okostelefonok csajoknak?
 
A telefonon az LG saját operációs rendszere fut, de nem kell attól félni, hogy ez lekorlátozná a lehetőségeinket. Például Facebook és Twitter kliens, illetve időjárás-jelentő program van rajta alapból, de az LG Widget galériájában is lehet böngészni, kedvünkre való programok után kutatva.
 
Újdonság a mobilban, hogy tudja az LG Air Sync technológiáját, ami azt jelenti, hogy az adatainkat villámgyorsan szinkronizálhatjuk a számítógép, a telefon és az internet között. A gyakorlatban ez például olyankor jöhet jól, amikor otthonhagyjuk a telefonunkat, ugyanis ekkor is hozzáférünk a netes felületre elmentett, leszinkronizált adatainkhoz, például telefonszámainkhoz.

Úgy tűnik, mintha a gyártók rázizzentek volna mostanában a “csajos okostelefon” témára. Például a Sony Ericsson androidos X10 minije is akkora, hogy állítólag icipici női zsebbe is elfér, és vidám színű hátlapokat lehet majd cserélgetni rajta. A Nokia pedig nemrégiben jelentette be a C3-as, QWERTY billentyűzetes telefonját, amiből lesz egyebek mellett vad pink szín is.

 
Okostelefonok csajoknak?
Okostelefonok csajoknak?

 

Lehet, hogy vannak nők, akik nem ilyen jellemzők alapján találnak nőiesnek egy mobilt. De reméljük, azért ők is örülnek, ha az okostelefonok terén is bicikliznek a kegyeinkért a gyártók.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top