nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
A világ legdrágább egere

A világ legdrágább egere

Mit tippelsz, mennyibe kerül a legdrágább számítógépes egér? És vajon mitől lesz olyan borzasztó drága?
Avatar
Szabó-Kállay Anna
f Ajánlom
A válaszok: 16 200 angol font (azaz 4,8 millió forint), illetve 59 darab gyémánt, plusz 18 karátos aranyborítás. Az információ hitelességét nem ellenőriztük le, azaz nem néztük meg a világ összes egérgyártójának kínálatát ennél nagyobb ár után kutatva. Beértük annyival, hogy elhittük, amivel a Fabstuff hirdeti a termékét. Ez a bolt állítja ugyanis, hogy náluk kapható a legdrágább egér, amit egyébként a Pat Says Now nevű cég gyárt.
A világ legdrágább egere

 
A temérdek pénzért cserébe a vásárló maga választhatja ki, milyen elrendezésben szeretné érezni a gyémántokat a tenyere alatt, és a borításból is válogathat sárga, fehér vagy vörös arany közül.

Pusztán az érdekesség kedvéért számoltunk be erről a nemes kütyüről, szerkesztőségünk egyébként nem ajánlja a beszerzését. Egyrészt aggódunk a belső szervek rendellenességei miatt, amit a magas ár válthat ki egyes vásárlóknál. Másrészt attól tartunk, hogy a sok gyémánttól kérges lehet a tenyerünk, ilyen hatást pedig kisebb összeg befektetésével is elérhetünk, ha erre vágyunk.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon