nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Hagyd otthon az autót szombaton!

Hagyd otthon az autót szombaton!

Ha teheted, inkább bringával vagy gyalog közlekedj a fővárosban április 24-én! Sokfelé lezárják Budapest belvárosában az utakat szombaton délután a több tízezer fősre becsült kerékpáros és babakocsis felvonulás miatt.
vezess.hu
f Ajánlom
Szombat délután komoly forgalmi korlátozások mellett zajlik a több tízezer fősre becsült Critical Mass biciklis és babakocsis felvonulás. Az esemény idején autóval közlekedőknek érdemes teljesen elkerülni Budapest belvárosát.

Hagyd otthon az autót szombaton!A menet a Roosevelt térről indul. Az útvonal: Lánchíd, Alagút, Attila utca, Krisztina krt., Erzsébet híd, Március 15. tér, Pesti alsó rakpart, Kossuth tér, Alkotmány utca, Szemere utca, Szent István krt., Teréz krt., Oktogon, Andrássy út, Városliget napozó rét. Az érkezés nagyjából 17:30-ra várható.

A villamosok menetidejében jelentős csúszás nem várható, de a buszok lassabban, helyenként kerülőúton járnak majd, így érdemes inkább a villamos és metróvonalakon utazni. A rendezők elsősorban a tömegközlekedés zavartalanságát igyekeznek biztosítani.

 
 
 
Megosztás Facebookon