Aktuális

Van képed az autódhoz?

A szerencsés amerikai lányok (és fiúk) igen magas szinten beleszólhatnak, hogyan nézzen ki az autójuk: akár saját fotót is rakathatnak a járműre. Már ha bizonyos Ford modelleket választanak.
A Ford egy új program keretében teljesen egyedi grafikával is kínál autókat Amerikában. A gyártó úgy véli, az egyedi, egyéniségünk kifejezésére alkalmas autóké a jövő.
 
A Ford Európában sikerre vitte az immáron a Kától a Fiestán, Focuson, Kugán, Mondeón és S-Maxon át a Galaxyig elérhető Individual koncepcióját: amelynek segítségével a vásárlók a különböző külső és belső Individual csomagok megrendelésével egyéniségükhöz igazíthatják, egyedivé tehetik leendő autójukat.
 
Saját fotó az autón
 
Észak-Amerikában még ennél is merészebbel rukkolt elő a Ford: az Európában már több éve elérhető, Amerikában viszont csak idéntől rendelhető Transit Connect kisteherautó és Tourneo Connect személyszállító vásárlói is teljesen személyre szabhatják autójuk külső megjelenését a www.fordtransitconnectgraphics.com internetes oldal segítségével.

Az autóját tervező ügyfél válogathat az oldalon előzetesen elhelyezett grafikai elemek között is, ám feltöltheti saját fotóit, rajzait is, így autója mind színvilágában, mind a megjelenített elemekben és szövegezésben teljesen egyedi módon gurul le a gyártósorról. Természetesen elsősorban vállalkozások számára lehet ez vonzó, hogy már a gyárban ellátják a hirdetésekkel a kocsikat.

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top