Aktuális

26 ezer nyúllal egy lakásban: ahol húsvétkor van karácsony

A történet 18 évvel ezelőtt, egy ajándékba adott plüssnyuszival kezdődött – az amerikai házaspár otthona mára a nyúlrajongók Mekkájává vált, és a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

Steve Lubanski és Candace Frazee 1992-ben találkozott, és a férfi egy plüssnyulat adott a kedvesének Valentin-napra. Ez az ajándék megpecsételte a nyuszirajongó pár sorsát – gyűjteni kezdték a nyuszis játékokat, ajándékokat, tapétát, szélcsengőket, telefonokat, vízcsapokat, és egyáltalán mindent, amin ez a kedves állatka szerepel.

Gyűjteményüket, amely előzetes bejelentkezés alapján ingyenesen látogatható, már 1999-ben felvették a Guinness-rekordok könyvébe, pedig ekkor még csak 8437 darabból állt. Mára több mint 26 ezer nyulas tárgy veszi körül őket, sokat közülük raktárban kellett elhelyezni, mert a házban már egyszerűen nem jutott nekik hely. A műnyulak mellett hét élő szőrmók is él a házban, de a nyuszipár esküvője sem volt mindennapi: nyúljelmezben álltak az oltár elé, és nyusziugrásokkal, valamint répatortával köszöntötték a nagy eseményt.

Itt te is megnézheted a nyuszikat: www.thebunnymuseum.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top