Aktuális

Nő lehet a net elnöke!

Bár egyre több nő szörfözik az interneten, sokak szemében mégsem teljes jogú állampolgárai "Netországnak". Legalábbis sok még az előítélet! Vajon mit szólnak a férfiak, ha Magyarország első netminiszterelnöki posztját mégis nő tölti be? Erre most megvan az esély!

Magyarország NetMiniszterelnökét április 1-jén választhatjuk meg. A kampányversenyre olyan 18 és 24 év közötti fiatalok jelentkezhettek, akik tehetséget és kedvet éreztek magukban a magyar Netország irányításához.

A mindent eldöntő szavazásra nyolc jelölt programja jutott be: Alaksza Balázs (Ózd), Faragó Mária (Budapest), Horváth Dávid (Budapest), Marosi Gergely (Budapest), Sarkadi-Nagy Márton (Budapest), Szabó Norbert Ádám (Budapest), Szám Dorottya (Tapolca) és Varga Gergő Csaba (Budapest) méri össze tehetségét.

Nő lehet a net elnöke!

Közülük Faragó Mária, alias MissQkac ügyesen előnnyel indul. Hiszen csapatával elsősorban a nőkért kíván tenni! Márpedig egy 2009-es adat szerint 2 millió nő netezik rendszeresen – ezzel az internet felhasználóinak több mint felét(!) teszik ki. A miniszterelnök-jelölt az ő internetes ismereteinek a bővítését tűzte zászlajára, hogy jobban a maguk hasznára tudják fordítani a net kínálta számtalan lehetőséget a munka, tanulás, vásárlás és az élet még számtalan területén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top