Aktuális

Üzenet az időn át

Az EDF DÉMÁSZ több ezer üzenetet és küldeményt helyez biztonságba a következő 20 évre. Az egész országból várják a 2030-nak címzett küldeményeket. Az Időkapszulával mi bármit eljuttathatunk a jövőbe, de együtt kell megteremtenünk egy olyan holnapot, aminek érdemes üzennünk.

Üzenet 2030-nak – Időkapszulába gyűjti a jövőnek szóló ígéreteinket az EDF DÉMÁSZ

Az EDF DÉMÁSZ a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége jegyében eddigi legnagyobb környezettudatossági akcióját indítja el annak érdekében, hogy ráirányítsa a figyelmet a jövőt fenyegető környezeti veszélyekre és a holnapközpontú gondolkodás fontosságára. Február 26-a és május 7-e között az országszerte kilenc városban zajló Időkapszula kampány során Te is megfogalmazhatod a jövő nemzedéknek szánt ígéreted: leírhatod vagy akár le is rajzolhatod, hogy Te mit teszel a környezet megóvása, a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében. Az üzeneteket őrző időkapszulákat 2010. május 7-én, Szegeden a földbe helyezik egészen 2030 májusáig.

Alapvető életfeltételeink biztosítása csak úgy lehetséges, ha fenntartható módon hasznosítjuk a természeti erőforrásokat és elkerüljük a környezetünket sújtó, visszafordíthatatlan változásokat. Az EDF DÉMÁSZ jövőnek tett ígérete, hogy környezetbarát módon kifejlesztett termékekkel, szolgáltatásokkal elégítse ki ügyfelei igényeit és fogyasztóit is energiatakarékos magatartásra, holnapközpontú gondolkodásra ösztönözze. Az Időkapszula kampány azért indul el, hogy mindannyian tudatososítsuk magunkban: jövőnket a jelen döntései határozzák meg. Húsz év múlva kiderül, betartottuk-e ígéreteinket.

A két évtizedet átölelő kampányhoz Görög Zita műsorvezető és Vajda Attila olimpiai és világbajnok kenus is csatlakozott. Az első időkapszulát február 26-án, Szegeden az olimpiai bajnok evezős helyezi majd el.

Üzenet az időn át

 

A rendezvénysorozat állomásai:

Szeged Pláza, 2010. február 26-28.

Debrecen Fórum és Győr Árkád, 2010. március 5-7.

Kecskemét Malom, 2010. március 12-14.

Miskolc Pláza, 2010. március 19-21.

Budapest WestEnd és Békéscsaba Csaba Center, 2010. március 26-28.

Baja Tesco, 2010. április 2-3.

Pécs Árkád, 2010. április 16-18.

A szegedi EDF DÉMÁSZ Galériában (Szeged, Klauzál tér 9.) a kampány teljes ideje alatt várják a jövőüzeneteket a szervezők. További információ: www.edf.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top