Aktuális

Léleküdítő dizájn szívmelengető italokhoz

Forralt bor, tejeskávé, mézes tea, forró csoki, karácsonyi puncs... A téli zimankó egyik nagy előnye, hogy elmerülhetünk a forró italok élvezetében. Kiválasztottunk néhány csinos, stílusosan hófehér bögrét, amellyel még teljesebbé teheted az élményt.

Romantikusoknak

A romantikába sok minden belefér. Polly George keramikus bögréinél a végletekig leegyszerűsített, modern formát csak a lepkeszárnyak finom íve töri meg. Ennél jóval merészebbek Tina Tsang rokokó ihlette munkái, ahol a csészék, kancsók, cukortartók fülét pajzán női lábak helyettesítik.

www.pollygeorge.com
www.pollygeorge.com

 


www.undergrowthdesign.com
www.undergrowthdesign.com

www.undergrowthdesign.com
www.undergrowthdesign.com

Praktikusaknak

Az olaszok kávészeretete mindenki előtt ismert. Matteo Thun olasz dizájner Aroma nevű kollekciójának darabjai annak készültek, aki forrón issza a kávét vagy a kapucsínót. A porceláncsészére rögzített műanyag gyűrű védi az ujjad attól, hogy megégesd.
Volt már olyan, hogy nem tudtad hova tenni a kiázott teafiltert? Jonas Trampedach teásbögréjéhez ötletes alátétet is tervezett, amelynek mélyedésében pont elfér egy filter.

Matteo Thun - www.design-3000.de
Matteo Thun – www.design-3000.de

 

Jonas Trampedach - www.yankodesign.com
Jonas Trampedach – www.yankodesign.com

Szerelmeseknek

Sunman Kwon tervező kitalált még egy okot, amiért érdemes meginni a teát vagy a tejeskávét az utolsó cseppig. Minél üresebb a bögre, annál inkább egyértelmű az üzenet. Hogy ez az italnak vagy a megkínált embernek szól, azt már rád bízzuk. Keserű csoki vagy fahéj a tejhabon? Ezekkel a fémlapocskákkal most könnyedén hópihe, szív vagy kör alakkal díszítheted az italod.

Sunman Kwon - www.yankodesign.com
Sunman Kwon – www.yankodesign.com

 


Ikea
IKEA

Környezettudatosoknak

Ne higgy a szemednek! A két pohár közül egyik sem az, aminek látszik. Az összegyűrt műanyag pohár és a fedeles papírpohár is hófehér porcelánból készült. Nem csak a környezetvédők látják be nagyon hamar, hogy ezeket a poharakat igazán kár lenne eldobni.

www.dcigift.com
www.dcigift.com

 


www.design-3000.de
www.design-3000.de

Kávé.lap.hu »
Tea.lap.hu »
Design.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top