Aktuális

A tértisztítás művészete

Ha egy helyiségbe belépve kellemetlenül, feszülten érezzük magunkat, ha az otthonunkban nem tudunk igazán pihenni, könnyen lehet, hogy ott tértisztításra lenne szükség.

Amikor egy lakásban, egy térben hosszabb időn keresztül összegyűlnek a fáradt, elhasznált, netán feszült energiák, visszahatnak az ott lakókra, és jelentősen befolyásolják érzelmi közérzetüket, de akár fizikai állapotukra is kihathatnak. Ha lakásunkban érzünk kellemetlen energiákat, itt az idő, hogy eltávolítsuk ezeket, s ugyanakkor kellemes, jó közérzetet adó energiákkal töltsük fel. Ezt röviden tértisztításnak hívják.

Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán,   további érdekes cikkeket találsz.

Ahhoz, hogy megtisztítsuk a teret, először tudnunk kell, hogy mi van ott, és pontosan mitől akarunk megszabadulni. Ehhez ismernünk kell az adott tér fizikai adottságait (az épület alakja, elhelyezkedése, az építőanyagok minősége), a benne folytatott cselekedeteket (hétköznapi élet, gyógyítás, veszekedések, tanítás, stb.) és a benne élő emberek életmódját (átlagos, átlagon felüli/aluli).

A tér energiáját csökkentik:
● a rossz elhelyezkedés (északi fekvés, belvíz, túl szeles hely, forgalmas út, közeli temető/kocsma stb.),
● az egészségtelen építőanyagok (beton, műanyagok, vegyszerek stb.),
● minden olyan cselekvés, ami nehéz, sűrű rezgéseket hoz létre (pl. alkoholizálás, dohányzás, verekedés, veszekedés, rosszindulat, hosszantartó betegség, végzetes baleset, öngyilkosság, depresszió, elmebetegség, piszok, bűz, stb.).

A tértisztítás  művészete

1. Akinek még nincsen kialakult kapcsolata a szellemi vezetőjével, az is hívja most gondolatban őt, hogy segítsen a tisztításban. Ezután ugyanígy hívjuk azokat a szellemi segítőket, akik ki tudják tisztítani a teret körülöttünk.
A gyakorlatban: érdemes, főleg kezdetben, hangosan kimondani: „Szeretettel hívom szellemi vezetőmet és a tisztító angyalokat/segítőket, hogy megtisztítsák ezt a teret.”  Senki ne keseredjen el, ha nem érzékel semmi különöset. Idővel ez is menni fog. Azzal segítheti a folyamatot, hogy elképzeli, ahogyan a szellemi vezetője és a tértisztító angyalok/segítők megérkeznek.

2. Megkérjük őket, hogy a tisztító fény segítségével tisztítsák meg az adott teret. Kérjük, hogy ez
a tisztító fény vigyen el innen minden alacsony, nehéz, sűrű rezgést, energiát (itt felsoroljuk, hogy mi mindent szeretnénk kitisztítani az adott térből, pl. betegséget, fájdalmat, szorongást, stb.). Érdemes a végén hozzátenni, hogy minden mást is tisztítsanak innen ki, ami káros az itt élők (emberek, állatok, növények) számára, de nem tudjuk megnevezni. Ezt a folyamatot kísérjük erőteljes imaginációval.

Képzeljük el, ahogyan megérkezik a tisztító fény (legyen színe és sűrűsége!), ahogy bejárja a teret, és magával visz minden alacsony rezgést. Különös gondot fordítsunk a sarkokra, a beugrókra és a repedésekre, ugyanis itt az energia nem tud kellőképpen áramlani, ezért megül, és hamar lecsökken a rezgése.  Ha egy térben sok a fullasztó energia és a nehéz rezgés, akkor a tisztításhoz kérhetjük a Levegő-elemet is. Ez azt jelenti, hogy a tisztító fényt könnyedén mozogva, szellőként képzeljük el, amint átjárja a teret, és kisöpri a nehéz rezgéseket.

A tisztító tűz is jó szolgálatot tehet olyan térben, ahol túl sok a Föld elem:
pl. földszinti, sötét lakás, vizesedő falak, depressziós lakók, nehezen mozgó energiák, stb.
További tipp: a tisztító energia megérkezése után azt is képzeljük el, hogy hogyan tisztítja ki a teret, és viszi el az elhasznált energiákat. Bátran engedjük szabadjára fantáziánkat!

3. A tisztítás alatt és után is képzeljük el, hogy a fáradt energiák egy olyan helyre távoznak, ahol majd megtisztulnak és újra felhasználhatóvá válnak. Ez azért fontos, hogy az elhasznált energiák ne maradjanak a tér közelében, de ne is csurogjanak a szomszéd nyakába.
A gyakorlatban: képzeljük el, hogy az elhasznált energiák egy csövön vagy egy lefolyón keresztül eltávoznak valahová, ahol majd megtisztulnak. (Pontosan úgy, mint a mosásnál, amikor leengedjük a piszkos vizet a kádból vagy a mosógépből.)

4. A tér megtisztulása alatt vagy után képzeljük el, hogy mi is letisztulunk. Képzeljük el, hogy a fejünk felett megjelenik a tisztító fény és végigömlik rajtunk. Teljesen letisztít, elvisz minden nehéz, sűrű energiát, amire már nincsen szükségünk. (Itt is elképzeljük, hogy az elhasznált energiák eltávoznak a tisztulás helyére). Végül ez a tiszta fény tetőtől-talpig körülvesz, és feltölt.

5. Most kérjük meg szellemi segítőinket, hogy a padlót, a falakat és a plafont vonják be egy magas rezgésű fénnyel (ezüst, arany, fehér stb.). Intenzíven képzeljük el az egész folyamatot! Ennek a lépésnek a célja, hogy magas rezgésű fény vegye körül a teret, ami (legalább egy ideig) kizárja az alacsony rezgések behatolását. A fény színét az adott tér és lakói szükségletéhez igazítsuk. Rendkívül jó hatása van az egész térre.
A gyakorlatban: képzeljük el, hogy a padló közepén kibontakozik az adott fény, beteríti az egész padlót, mint egy szőnyeg. Eljut a sarkokba, a falakig, majd a falak mentén felemelkedik, közben átitatja fényével a falakat. Itt is eljut a sarkokba, a repedésekbe, majd eléri a plafont. Ezt is átitatja a fény, és végül a közepén összehúzódik és eltűnik.

6. Most kérjük meg szellemi segítőinket, hogy töltsék fel a teret olyan energiákkal, fényekkel, minőségekkel, amelyre az ott élőknek szükségük van. Pontosan nevezzük meg ezeket a szükségleteket! Kérhetünk fényt, szeretetet, békét, harmóniát, egészséget, boldogságot, stb. Legfőképpen azt, ami az ott élőknek  a legjobban hiányzik. Hozzátehetjük, hogy ezeken felül kérjük még mindazt, amire itt még szükség van, de nem tudjuk megnevezni. (Ezek a nem tudatosodott szükségleteink.)

7. Kérjük meg szellemi segítőinket, hogy hozzanak létre az egész tér/lakás körül egy tiszta fénygömböt, amely majd segít megtartani a jó rezgéseket. Ezzel egy kicsit „konzerváljuk” azt, amit közös erővel létrehoztunk. Itt is tisztán képzeljük el a fénygömb színét (arany, ezüst vagy fehér) és nagyságát. A munka befejezésével mondjunk köszönetet a szellemi segítőknek, vezetőnknek, és kérjük őket, hogy segítsenek fenntartani ezt az energiát a következő tisztításig.

Előkészületek a tér megtisztításához

A tértisztítás  művészete1. lépés: meghatározzuk, milyen nem kívánatos energiákat szeretnénk eltávolítani az adott térből. Fontos, hogy néhányat ezek közül meg is tudjunk nevezni (pl. betegség, félelem, veszekedés stb.).

2. lépés: meghatározzuk, mit, milyen minőséget, energiát szeretnénk
az adott térbe? Gondoljuk végig, hogy mire van ott szükség? Ehhez támpontot adhat a tér funkciója (pl. rendelő vagy oktató terem), és a benne élők élethelyzete, testi-lelki állapota. Itt is fontos megnevezni, amit kérünk. Például gyógyító helyiségbe tisztaságot, gyógyító energiát, lakásba tiszta életerőt, örömöt, harmóniát, stb.

3. lépés: kacatokkal teli, piszkos lakásban nem sokat ér a tértisztítás. A takarítás és a rendteremtés már önmagában is emeli az energiaszintet, hiszen a rend és a tisztaság isteni minőség.

Praktikus tanács

Az alapos lomtalanítást a pincében és a padláson is végezzük el, a lakásban pedig ne felejtsük ki a fiókokat és a szekrények mélyét. Ez akár több napot is igénybe vehet, és olyan felfordulással járhat, hogy bosszankodva kérdezhetjük magunktól: „miért nem volt jó nekem, ahogy volt?” Ne hagyjuk el magunkat, szívósan és lendülettel dobáljuk ki a kacatokat. Megéri.

Amikor elkészültünk a lomtalanítással (bármilyen meglepő, akár több kukát is megtölthetünk vele), lássunk neki a nagytakarításnak. Portalanítás, porszívózás, felmosás, ablak- és ajtótisztítás, függönymosás, kárpittisztítás, lámpák és csövek letörlése – minden helyiségben elengedhetetlen. Szedjük össze magunkat, és rámoljuk ki a spájzot, és minden egyéb, nem szeretem tároló helyet. A polcokat, állványokat tisztítsuk meg, húzzuk el a hűtőt, a mosógépet, a szekrényeket, és a hátuk mögött is takarítsunk.
Ha már az egész lakás/ház csillog-villog, akkor egy kis pihenő és szellőztetés után nekiláthatunk a tértisztítás következő, központi lépésének.

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top